About me

jeeejMijn naam is Roos Boertje; een levendige meid van 19 jaar oud. Ik woon op moment in Den Haag waar ik de studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening met veel plezier volg. Naast mijn opleiding heb ik een hoop hobby’s. Een van die hobby’s is fotografie. Dit is mijn plekje op het web waar ik mijn foto’s zal delen. De ene keer ben ik wat meer bezig met fotografie dan de andere keer. Dat vind ik juist het fijne eraan. Je kan zelf invullen wanneer je zin hebt en wat je in je kader wilt vastleggen.

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met fotografie. Rond mijn 5e kreeg ik al mijn eigen cameraatje en ik was altijd bezig met foto’s maken. Sinds een aantal jaar ben ik in bezit van mijn eigen spiegelreflex camera. Hard voor gespaard en nog steeds heel blij mee. Inmiddels is er een lens aan toegevoegd en schiet ik hier en daar een plaatje. De camera die ik gebruik is de Nikon D3100 met (over het algemeen) mijn 50 mm lens.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van mijn stukje web als ik. De foto’s zijn in ieder geval met veel plezier en liefde gemaakt.

Liefs, Roos.

PS. De foto is gemaakt door Mariska!