Tripje met het huis: Lille

Daar gingen we dan; 4 meiden gepakt en bezakt in een kleine auto genaamd Oscar richting Lille. Als huisgenootjes hadden we al tijden het idee om gewoon een weekendje weg te gaan met zijn viertjes. Nu kwam het er eindelijk van! Mijn huisgenootjes verklaarde mij een beetje voor gek, zo met mijn camera op mijn buik continu. Ik ben echter dol blij want de foto’s die eruit zijn gekomen, zijn pretty.

3

We wilden beginnen bij het centrum, als in winkel centrum. Door onze niet altijd zo handige kaart lees skills, kwamen we terecht in het oude centrum. Prachtige knusse straatjes vol kleine winkels en patisserie winkeltjes.

2

4

We besloten natuurlijk een van de patisserietjes uit te proberen. Ik deelden samen met mijn huisgenoot een mega macaron. Deze was echt net zo lekker als dat hij eruit ziet!

5

1

Na het oude centrum, uitgekomen in het winkel gedeelte. Dit stond echter nog steeds vol met prachtige gebouwen en oude details. Maar toch het moderne van de winkels (Sephora was gevestigd tegenover dit gebouw)

6

Bijna aan het eind van dag 1.. We zochten een grasveldje op (achter deze gebouwen) en dronken daar een wijntje in het zonnetje. Ultiem geluksmomentje!

roosboertje

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *